Condicions laborals

Assemblees sobre el procediment d’integració del PTFP al cos de Secundària

STEPV convoca dues rodes d’assemblees sobre el procediment d’integració al cos de Secundària, una per a les persones que compleixen amb els requisits i una altra per a les que no els compleixen

dimarts 21 març 2023 12:36 h

Per a les persones que complisquen els requisits
STEPV convoca assemblees urgents per a explicar el procediment d’integració del professorat tècnic d’FP que complisca els requisits, és a dir, que siga funcionari de carrera amb titulació universitària, en actiu en el cos de PTFP a extingir o es troben en les situacions administratives de serveis especials, excedència per cura de familiars, excedència per raó de violència de gènere, i excedència per raó de violència terrorista.

- Dimecres 22 de març, a les 11h, en aquest enllaç
- Dilluns 27 de març, a les 18h, en aquest enllaç

Per a les persones que no complisquen els requisits
STEPV convoca les assemblees següents per a informar sobre les reclamacions que pot presentar el PTFP exclòs del procediment d’integració al cos de Secundària. En concret a les persones que es troben en alguna d’aquestes situacions, ja que no es beneficiaran econòmicament de la retroactivitat de la norma:
1.- Professorat recentment jubilat, amb posterioritat al 19 de gener de 2021, que compleix els requisits de titulació.
2.- Professorat interí en actiu en el cos de PTFP com a mínim des del 19 de gener de 2021, que complisca el requisit de titulació.
3.- Professorat amb titulació universitària que ha estat en actiu com a mínim des del 19 de gener de 2021 en el cos de PTFP però que ara ha canviat de cos recentment.
4.- Professorat que no compleix amb el requisit de titulació i que ha estat en actiu com a mínim des del 19 de gener de 2021.
Les assemblees seran en les dates i hores següents:

- Dimarts 28 de març, a les 18h, en aquest enllaç
- Divendres 31 de març, a les 11h, en aquest enllaç

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR