Professorat interí

Assemblees informatives de personal funcionari interí

STEPV convoca assemblees per a explicar a l’afiliació de tot el país qüestions relatives al cessament de personal interí.

dimarts 22 maig 2012 10:30 h

ASSEMBLEES
  • Alacant: 28 de maig 18:00h Seu d’Alacant
  • Castelló: 29 de maig 18:00h Seu de Castelló
  • València: 30 de maig 18:30h Seu de València

Des de l’STEPV s’interposaran accions legals contra els actes d’execució del Decret llei 1/2012, de 5 de gener, del Consell, de manera paral·lela amb aquelles que interposen els i les funcionàries interins/es afectades de forma individualitzada. A continuació trobareu quins són els tràmits a seguir.
Els serveis jurídics d’STEPV elaboraran les reclamacions i/o recursos.
Per fer-ho efectiu podeu personar-vos a les seus del sindicat a València, Castelló i Alacant, en l’horari d’atenció a l’afiliació amb cita prèvia. Per tal de donar resposta a totes les persones i col·lectius de personal interí que volen recòrrer a nivell individual i per reivindicar els diferents drets vulnerats per aplicació del decret-llei 1/2012, els SSJJ del STEPV informen de les següents qüestions consensuades: Presentar un recurs a nivell sindical davant de cada acte d’execució del decret-llei 1/2012 a mesura que vagen produint-se. Presentar recurs individual d’alçada contra cada acte d’execució del decret-llei. Una vegada interposat si transcorreguts tres mesos des de la interposició no hi ha resposta per part de l’administració es tindràn 6 mesos per interposar recurs contencios-administratiu davant del jutjat; si pel contrari hi ha resposa expresa per part de l’administració tindrem 2 mesos, des de la notificació de la resolució, per a interposar recurso contencios davant del jutjat.
Aquest acte d’impugnació serà gratuït en la via administrativa i en la via contencioso-administrativa tindrà un preu especial reduït de 50 euros per afiliat/da, fent-se aquest càrrec l’afiliació de les costes que pugueren ser interposades.
Cessament d’interins a 30 de juny:
S’interposa recurs d’alçada davant la resolució de cessament. Termini de presentació: 1 mes des de l’ingrés de l’última nòmina.
Per altra part, el Sindicat ha convocat una reunió de tot el professorat interí per al proper dissabte 16 de juny de 2012.
Serveis Jurídics de l’STEPV-Iv


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR