Oposicions

Arranquen les oposicions al cos de mestres

Aquest matí ha tingut lloc la primera prova de les oposicions en els 400 tribunals habilitats

STEPV ha repartit la Guia de les oposicions en tots els tribunals

dissabte 08 juny 2024 12:19 h

La Conselleria va publicar ahir la segona llista de persones admeses i excloses, on s’han incorporat 4 persones respecte de la primera llista, publicada el 31 de maig. STEPV critica aquest fet, ja que és inaudit publicar el dia abans de l’inici de les oposicions la llista actualitzada de persones que es presentaran.

D’altra banda, la Conselleria afirma que s’hi han presentat 17215 aspirants, però en la llista publicada ahir hi ha 15830 aspirants.
Aquests aspirants estan repartits en 404 tribunals, dels quals 54 es troben a Castelló, 150 a Alacant i 200 a València. La ràtio d’aspirants per tribunal està al voltant de 40 persones.

Les ràtios de persones aspirants per tribunal és relativament baixa, entre 6 i 11 aspirants per plaça, excepte en Educació Física, on només s’han oferit 11 places per a més de 700 aspirants i, per tant, la ràtio és de 65 aspirants per plaça.

En el cas de la reserva per diversitat funcional la ràtio és d’un aspirant per plaça, excepte, novament en Educació Física, on és de 5 aspirants per plaça, pel mateix motiu.

STEPV ha estat present en totes les seus dels tribunals per a repartir la Guia de les oposicions 2024 i atendre qualsevol dubte o incidència tant per part de les persones aspirants com per part dels tribunals, que novament es queixen de la càrrega de treball que comporta assistir a les reunions de les oposicions i alhora estar donant classes en els seus centres de treball, per la coincidència de les proves mentre encara hi ha activitat lectiva en els centres.

Per al professorat interí que s’ha presentat a les oposicions també genera estrés aquesta situació perquè han de combinar les classes amb les proves, que des de fa alguns anys s’han avançat i coincideixen en el període lectiu.

El Sindicat no ha percebut incidències importants, tret d’alguna persona que s’ha confós de centre o no ha aparegut en el llistat i ha sigut acompanya per membres del sindicat al tribunal corresponent. 

STEPV desitja molta sort a totes les persones aspirants i estarà pendent que tot el procés es duga a terme correctament.

Fotos en algunes seus de tribunals:








Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR