Núm. 290

Adjudicacions caòtiques després de vint anys d’interina

Testimoni de Gràcia Ausiàs Ferrairó sobre les adjudicacions, professora de Dibuix.

dilluns 06 novembre 2023 13:25 h

Soc Gràcia Ausiàs Ferrairó, professora interina des del 24/01/2000 de l’especialitat de Dibuix. Primerament, el gener del 2023, em vaig presentar al procés d’estabilització per al concurs de mèrits i em vaig quedae a les portes amb una puntuació de 9. El desempat es va fer per antiguitat, i encara que fa vint anys que treballe en Educació, em vaig quedar fora del concurs.
En acabar el curs 2022-23, al juliol com cada any, vaig fer l’adjudicació amb les places oferides, però posteriorment, en la correcció d’errades, van eixir més vacants. Vaig triar com a primera opció de vacant el CEED, Centre Públic d’Educació a Distància a València.
M’adjudicaren aquesta vacant del CEED, però la sorpresa va ser, que en la llista següent havia desaparegut la meua plaça i dos més del mateix centre que també havien adjudicat a altres professors. No em donaren cap explicació, només que les havien reclamades professors amb una llista anterior als interins. La conseqüència va ser que no me’n van adjudicar cap més, perquè, suposadament, ja tenia una vacant. Finalment, vaig optar a una vacant el dia 7 /09/23 i em vaig quedar els 6 primers dies de setembre sense treballar ni cobrar.

Si vols llegir l’Allioli sencer, clica ací.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR