VI Conveni

Actualitzades les taules salarials del VI Conveni de Concertada

La publicació de les taules salarials suposa un increment del salari base i dels triennis d’entre un 0,8 i un 1%

dijous 05 març 2020 20:25 h

El passat 21 de gener de 2020 la Direcció General de Treball va aprovar la resolució per la qual es registra i publica l’acta de les taules salarials de 2019 del VI Conveni Col·lectiu d’Empreses d’Ensenyament Privat Sostingudes Total o Parcialment amb Fons Públics.

La publicació d’aquestes taules salarials suposa, respecte de les anteriors, un increment del salari base i dels triennis d’entre un 0,8 i un 1% depenent de si es tracta del primer semestre (gener-juny) o el segon semestre (juliol-desembre).

Pel que fa als conceptes de complements per càrrec i els triennis per càrrec, el cas ha sigut el contrari. Les noves taules salarials suposen una disminució d’entre un 0,9 i un 0,7%.


Us adjuntem les taules amb l’actualització corresponent per categories.


Taules salarials actualitzades

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR