La nostra gent

A Pedro Pigazo

divendres 06 març 2020 22:26 h

És molt difícil escriure en poques línies el que ha significat el nostre company Pere per la Confederació de STES, la Confederació Intersindical, per al STEPV i la Intersindical Valenciana i per a totes nosaltres i nosaltres.


Molt complicat condensar el que portaria comptar pàgines i pàgines. Un gran amfitrió, sempre amb gran sentit de l’humor en els moments més difícils, un orador excepcional, un lluitador nat i irreductible fins a l’últim minut i una persona de conviccions plenes i fermes.

Un mestre rural, un asturià de cor a Palència, un ambaixador de l’Escola Pública i una pedra angular en Stes, en STECyL i en la Confederació Intersindical.

Molts són els records i moltes els ensenyaments del gran mestre, amic i sindicalista Pedro Pigazo. El buit que ens deixa és irreparable i els seus ensenyaments i debats rics i carregats de l’essència del que és i ha de ser la nostra lluita diària.

No podran els temps amagar la memòria de tota la seua trajectòria personal ni sindicalista.

Hui ens deixa amb un gran buit que ningú pot omplir.

Que la terra et siga lleu

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR