Mobilitzacions comarcals

600 persones es manifesten a Silla per l’escola pública

Unes 600 persones, entre pares, alumnes i mestres s’han concentrat en la plaça del poble de Silla per a demanar més qualitat per a l’escola pública, menys retallades i més atenció a l’educació per part del govern central i del govern autonòmic.

dimecres 13 juny 2012 21:48 h

La convocatòria partia de les AMPA dels col·legis públics i dels dos instituts de la població i pretenia ser la culminació de la lluita que s’ha portat endavant al llarg de tot el curs escolar contra les retallades en educació fetes per l’Administració valenciana. En les consignes que s’han escoltat al llarg de l’acte o es podien llegir en les pancartes quedava clara la indignació dels alumnes, professors i pares per les retallades que poden afectar-los el curs que ve: augment de tases, major ratio per grup i aula, reducció del professorat i menor atenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials.

En l’acte, també han participat professors del Centre Ocupacional TOLA que atenen persones amb discapacitats a Silla. Entre les seues reivindicacions han recordat que des de 2011 no reben les subvencions de la Conselleria de la qual en depenen. Això els impedix pagar monitors, el menjador escolar i han arribat a una situació que, en ocasions, es fa difícil de suportar si no fora per la professionalitat dels treballadors del centre i per la preocupació i interés dels pares.
Tots els centres educatius trametran demà un escrit a la Consellera d’Educació i als Serveis Territorials de Cultura on manifesten les seues preocupacions per la qualitat de l’educació que rebran els seus fills en el futur i reclamen la derogació del decret i les ordres que legalitzen unes retallades que troben injustes perquè vulneren el principi d’igualtat d’oportunitats.
Àlbum de fotos


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR