Núm. 290

320 km al dia per l’errada en l’adjudicació

Testimoni sobre les adjudicacions de Javier Jiménez, professor de dibuix del cos d’Arts Plàstiques i Disseny

dilluns 06 novembre 2023 13:22 h

En l’adjudicació del 7 d’agost, la meua petició estava bé. La nostra borsa és curta i ens coneixem tots. Però el 10 d’agost, en la adjudicació definitiva, un company que estava darrere de mi i de dos companyes més ens va passar als tres. Llavors, la meua primera opció que era Castelló de la Plana, perquè visc a la Vall d’Uixó, no la vaig obtindre i el company que estava tres llocs per darrere va aconseguir la darrera plaça de Castelló i a mi em va tocar la d’Alcoi. Així que m’estic fent 320 km al dia. Vaig posar el recurs de reposició i a hores d’ara continua «en revisió». En la Conselleria una funcionària em va atendre passades dos hores. Ella asseguda i jo dret en una sala plena d’ordinadors i buida de personal. Per a sorpresa, em va dir que ella no n’era l’encarregada, però que com que la gent estava angoixada li havien dit que baixara a atendre. L’11 de setembre hi vaig tornar i la persona de l’entrada estava hostil: «¿Quién te envía, el sindicato?» i jo li vaig contestar que com que havia passat un mes des de l’adjudicació errònia anava a reclamar. I així fins hui. Esperant.


Si vols llegir l’Allioli sencer, clica ací.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR