Drets humans

23 de març, de negre en solidaritat amb les persones refugiades

Campanya de denúncia al tractat de la UE amb Turquia

dimarts 22 març 2016 17:53 h

STEPV dóna suport i anima a tota la comunitat educativa a participar en les campanyes que s’estan realitzant en molts centres educatius del País Valencià per tal de denunciar el tracte que estan reben les persones refugiades de la guerra de Síria per part del UE amb la signatura del tractat Turquia.

Demà dimecres 23 de març, s’ha convocat una acció de rebuig. Consisteix en acudir amb samarretes negres als centres educatius i elaborar cartells de denúncia d’aquesta situació i de solidaritat amb les persones refugiades.
Des de STEPV us demanem que ens feu arribar fotografies d’aquesta acció per fer-nos ressó i mostrar la solidaritat del professorat i de la comunitat educativa amb les persones refugiades.
Envieu-nos-les a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR