Condicions laborals

14 de setembre: convocatòria assemblea sobre recursos càtedres 2009

STEPV

dijous 08 setembre 2016 10:29 h

Com que no ens consta resposta als recursos de reposició que es van plantejar en el seu moment contra la Resolució de la Conselleria d’Educació del 22/02/2016, cal plantejar la continuació, si s’escau, de la via judicial davant la pressumpta desestimació dels esmentats recursos, ja que ha passat el termini d’un mes des de la seua interposició per a respondre, i tindre sis mesos més per a la reclamació judicial, moment en el qual ens trobem ara mateix.
Per a informar dels passos a seguir, us convoquem a una reunió dimecres 14 de setembre a les 17h en la seu de STEPV a València (Juan de Mena, 18- baix).

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR