DOGV Capçaleres

DOGV del 26 setembre 2024

DOGV de 26/09/2024, Núm 9945

I. DISPOSICIONS GENERALS

Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
DECRET 122/2024, de 24 de setembre, del Consell, pel qual s’aproven els Estatuts de la Universitat Politècnica de València.

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS
Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2024, del Rectorat, per la qual s’ofereix per a cobrir, amb contracte indefinit, una plaça de tecnòleg o tecnòloga superiors per a col·laborar amb la línia d’investigació finançada Gestió sostenible de l’aqüicultura. Referència: I-PAS-46/24. Aquest primer projecte (CAMBIA) es desenvolupa amb la col·laboració de la Fundació Biodiversitat del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, a través del Programa Pleamar, i es cofinança per la Unió Europea pel FEMPA.

RESOLUCIÓ de 24 de setembre de 2024, per la qual es publiquen les llistes definitives de persones admeses i excloses i es convoca a la realització de l’exercici del procés selectiu de promoció interna vertical per a l’accés a escales del grup A, subgrup A2 (referència PI-01/24), pel sistema de concurs oposició, per a ocupar llocs de l’itinerari professional d’administració especial de la Universitat d’Alacant. (Resolució de 22 de maig de 2024, DOGV núm. 9.857, de 27 de maig de 2024).

Universitat Jaume I de Castelló
RESOLUCIÓ de 24 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació de la Universitat Jaume I, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal tecnòleg o gestor superior). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: INAM (Institut de Materials Avançats).

Universitat Politècnica de València
RESOLUCIÓ de 10 de setembre de 2024, per la qual es publica definitivament el nom de la persona aspirant que ha aprovat les proves selectives d’accés al grup A, subgrup A2, sector administració especial, categoria de tècnic diplomat de laboratori i tallers en l’Àrea de Granges, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs-oposició (codi: 2024/P/FC/C/4).

RESOLUCIÓ de 10 de setembre de 2024, per la qual es publica definitivament el nom de la persona aspirant que ha aprovat les proves selectives d’accés al grup A, subgrup A1, sector administració especial, categoria de tècnic superior de laboratori del Departament d’Organització d’Empreses, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (codi: 2024/P/FC/C/8)

RESOLUCIÓ de 10 de setembre de 2024, del Rectorat, per la qual es publica definitivament el nom de la persona aspirant que ha aprovat les proves selectives d’accés al grup A, subgrup A1, sector administració especial, categoria de tècnic superior de laboratori en l’àrea d’Enginyeria Electrònica, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (codi: 2024/P/FC/C/7).

RESOLUCIÓ de 10 de setembre de 2024, per la qual es publica definitivament el nom de la persona aspirant que ha aprovat les proves selectives d’accés al grup A, subgrup A2, sector administració especial, categoria de tècnic diplomat de laboratori i tallers en l’àrea d’arquitectura, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (codi: 2024/P/FC/C/5).

RESOLUCIÓ d’11 de setembre de 2024, per la qual es publica definitivament el nom de la persona aspirant que ha aprovat les proves selectives d’accés al grup A, subgrup A1, sector administració especial, categoria de tècnic o tècnica superiors de laboratori en l’àrea d’Enginyeria Tèxtil i Paperera, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (codi: 2024/P/FC/C/1)

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 18 de setembre de 2024, per la qual es fa pública la llista provisional de persones admeses i excloses en les proves selectives d’accés al grup A, subgrup A1, pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica superior d’investigació, subescala de microscòpia (TLO24_A1_35), d’aquesta universitat, convocades per Resolució de 16 de juliol de 2024 (BOE 22.07.2024).

RESOLUCIÓ de 18 de setembre de 2024, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diverses línies d’investigació.

RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2024, per la qual es disposa la publicació de l’ampliació de l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2024 de places del cossos docents universitaris i de professorat permanent laboral

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS
Universitat Miguel Hernández d’Elx
RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2024, per la qual es nomena catedràtica d’universitat.

Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 12 de setembre de 2024, per la qual es nomena professor titular d’universitat en l’àrea de coneixement de Física Aplicada.

RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2024, per la qual es nomena professora titular d’universitat en l’àrea de coneixement de Dret Mercantil.

RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2024, per la qual es nomena professor titular d’universitat en l’àrea de coneixement de Construccions Arquitectòniques.

RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2024, per la qual es nomena professor titular d’universitat en l’àrea de coneixement de Didàctica de l’Expressió Corporal.

C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 19 de setembre de 2024, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual es regula la fase de pràctiques del personal seleccionat i nomenat funcionari en pràctiques derivada del procediment selectiu d’ingrés al cos de mestres convocat per l’Orde 11/2023, de 19 de desembre, de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

B) SUBVENCIONS I BEQUES
Universitat Jaume I de Castelló
EXTRACTE de la Resolució de 20 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca una beca d’iniciació a la investigació a càrrec del projecte «Ajudes de transició 2024, Acció 5.2 del Pla de promoció de la investigació de l’UJI» – Codi 24I065.

EXTRACTE de la Resolució de 23 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca una beca d’iniciació a la investigació a càrrec del projecte «Desenvolupament de sistemes de control de pròtesi de mà mitjançant interfícies d’home-màquina no invasius» – Codi 22I596.

EXTRACTE de la Resolució de 23 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca una beca d’iniciació a la investigació a càrrec del «Projecte personal de suport a la investigació» – codi 19I277.

Universitat Politècnica de València
EXTRACTE de la Resolució de 31 de juliol de 2024, del rector, per la qual es convoca els premis als millors treballs de final de grau i treballs de final de màster per al curs 2023-2024 de la Càtedra Dextromedica per a l’any 2024.

V. ANUNCIS

C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ d’11 de setembre de 2024, de la directora general de Formació Professional, per la qual se sotmeten al tràmit de consulta pública els projectes de decret del Consell, pels quals es desenrotllen per a la Comunitat Valenciana els currículums dels cicles formatius de grau bàsic, mitjà i superior de totes les famílies professionals, segons el que es disposa en la Llei orgànica 3/2022, de 31 de març, d’ordenació i integració de la Formació Professional i el Reial decret 659/2023, de 18 de juliol, pel qual es desenrotlla l’ordenació del Sistema de Formació Professional.