DOGV Capçaleres

DOGV del 12 setembre 2024

DOGV de 12/09/2024, Núm 9935

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS
Universitat Jaume I de Castelló
RESOLUCIÓ de 6 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal investigador júnior). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: Neuropsicologia i Neuroimatge Funcional.

RESOLUCIÓ de 6 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal tecnòleg o gestor superior). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: FACES (Dimensions Socials de les Finances).

Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 9 de setembre de 2024, per la qual es convoca la creació, amb caràcter urgent, d’una borsa de treball de l’escala bàsica de cultura de la Universitat d’Alacant, grup C, subgrup C1, per a ocupar llocs d’administració general. Referència: BT-04/24.

Universitat de València

RESOLUCIÓ de 9 de setembre de 2024, per la qual es fan públiques les llistes provisionals de persones admeses i excloses en el procés selectiu d’accés al grup A (subgrup A1), per promoció interna, sector d’administració especial, escala tècnica superior d’investigació, subescala de microscòpia (PIO24_A1_16), d’aquesta universitat, convocades per Resolució de 16 de juliol de 2024 (DOGV 22.07.2024).

RESOLUCIÓ de 3 de setembre de 2024, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diverses línies d’investigació.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

B) SUBVENCIONS I BEQUES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 9 de setembre de 2024, per la qual es convoquen per a l’any 2024 subvencions per a actuacions de conservació i protecció dels béns immobles del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana.

RESOLUCIÓ de 5 de setembre de 2024, de la Secretaria Autonòmica de Cultura, per la qual es regula i concedix una subvenció directa a la Fundació FULL (Fundació per al llibre i la lectura) per a la realització d’activitats de foment del llibre i la lectura per a l’exercici 2024.

Extracte de la convocatòria de subvencions per a l’any 2024 per a actuacions de conservació i protecció dels béns immobles del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana

Universitat Jaume I de Castelló
Beca d’iniciació a la investigació (Projecte 24I058 «AJUDES DE TRANSICIÓ 2024, ACCIÓ 5.2 DEL PLA DE PROMOCIÓ DE LA INVESTIGACIÓ DE L’UJI PER A L’ANY 2023» Directors: Paula Carrasco Espi i Francisco Herrero Machancoses, del Departament de Medicina

Publicació bases convocatòria XVII premis Consell Social iniciativa emprenedora

Universitat Miguel Hernández d’Elx
Extracte de DE CORRECCIÓ D’ERRORS DE LA CONVOCATÒRIA DEL XXI CONCURS DE GRUPS DE MÚSICA DE LA UMH 2024

V. ANUNCIS

C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
ANUNCI pel qual se sotmet a consulta pública prèvia el projecte d’orde de la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació per la qual es regula la prova per a l’obtenció directa del títol de Batxiller per a persones majors de vint anys a la Comunitat Valenciana.