DOGV Capçaleres

DOGV del 25 setembre 2024

DOGV de 25/09/2024, Núm 9944

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS
Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2024, del Rectorat, per la qual s’ofereix, per a cobrir amb contracte indefinit, una plaça de tecnòleg o tecnòloga superiors per a col·laborar amb la línia d’investigació finançada «Arquitectures Cloud de processament d’altes prestacions per a la indústria». Referència: I-PAS-49/24

Universitat Jaume I de Castelló
RESOLUCIÓ de 20 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal investigador júnior). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: Ecofisiologia i Biotecnologia.

RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal investigador predoctoral en formació). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: Neuropatologia i plasticitat cerebral / Biologia de la memòria i de l’emoció.

RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es corregeixen errades de la Resolució de 16 de setembre de 2024, per la qual es va convocar un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal investigador júnior). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: PIMA (Polímers i Materials Avançats).

Universitat Politècnica de València
RESOLUCIÓ de 18 de setembre de 2024, del Rectorat, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup C, subgrup C1, sector administració especial, categoria de tècnic intermedi de prevenció de riscos laborals pel sistema de concurs oposició (Codi: 2024/P/FC/C/13), corresponent a l’oferta d’ocupació pública de 2023.

RESOLUCIÓ de 18 de setembre de 2024, del Rectorat, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup C, subgrup C1, sector Administració especial, categoria d’auxiliar d’arxius, biblioteca i museus en l’àrea de Biblioteca i Documentació Científica, pel sistema de concurs oposició (codi: 2024/P/FC/C/12), corresponent a l’oferta d’ocupació pública de 2024.

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 20 de setembre de 2024, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diversos projectes d’investigació.

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 17 de setembre de 2024, del conseller d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, per la qual es proveïx, pel sistema de lliure designació, el lloc de treball anunciat per la convocatòria 99/2024, de 14 de juny de 2024.

Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 18 de setembre de 2024, per la qual es nomena professor titular d’universitat en l’àrea de coneixement d’Estadística i Investigació Operativa.

C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 18 de setembre de 2024, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual se citen a termini les persones interessades en el procediment abreujat número 000355/2023 perquè compareguen en la via jurisdiccional.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 9 de setembre de 2024, per la qual es modifica l’autorització del centre docent estranger El Plantío International School, de la localitat de Paterna-la Canyada.

B) SUBVENCIONS I BEQUES
Universitat de València
EXTRACTE de la Resolució de 12 de juliol de 2024, del Rectorat, per la qual es convoca la primera edició del premi internacional Mediterrani de la Pau, de la Càtedra UNESCO-UV de la Universitat de València, a la millor tesi doctoral relacionada amb els estudis per a la pau, la interculturalitat i la sostenibilitat, i se n’establixen les bases reguladores.

C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 19 de setembre de 2024, per la qual s’incoa l’expedient per a declarar bé d’interés cultural immaterial el sistema constructiu de la plaça de bous d’Algemesí.