DOGV Capçaleres

DOGV del 18 setembre 2024

DOGV de 18/09/2024, Núm 9939

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS
Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2024, per la qual es corregeixen errors en la Resolució de 9 de setembre de 2024, de creació, amb caràcter urgent, d’una borsa de treball de l’escala bàsica de cultura de la Universitat d’Alacant, grup C, subgrup C1 (referència: BT-04/24).

Universitat Jaume I de Castelló
RESOLUCIÓ de 12 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal investigador júnior). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: Plant Immunity and Biochemistry. Perfil 1: Biologia fundamental.

RESOLUCIÓ de 12 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’investigació, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal investigador júnior). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: Plant Immunity and Biochemistry. Perfil 2: Microorganismes.

RESOLUCIÓ de 12 de setembre de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal tecnòleg o gestor). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: PIMA (Polímers i materials avançats).

RESOLUCIÓ de 14 de setembre de 2024, del vicerector d’Investigació, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal tecnòleg o gestor superior). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: CEVI (Centre de Visualització Interactiva).

Universitat Miguel Hernández d’Elx
RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2024, per la qual es corregix la Resolució de 26 de juliol de 2024, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, per la qual es convoquen diverses places de personal docent i investigador en règim de contractació laboral. Referència: 02120/2024.

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 6 de setembre de 2024, de correcció d’errades de la Resolució de 26 de juny de 2024, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup C (subgrup C1), pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica bàsica d’informàtica, d’aquesta universitat.

RESOLUCIÓ de 12 de setembre de 2024, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diverses línies d’investigació.

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ d’11 de setembre de 2024, del conseller d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, per la qual es proveïxen, pel sistema de lliure designació, els llocs de treball de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació, anunciats per la convocatòria 118/2024, de 10 de juliol de 2024.

CORRECCIÓ D’ERRADES de la Resolució de 29 de novembre de 2023, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual s’aprova l’expedient del procediment d’integració del professorat del cos a extingir de professores i professors tècnics de Formació Professional que s’integra en el cos de professores i professors d’Ensenyament Secundari convocat per Orde 7/2023, de 15 de març, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2024, de la Secretaria Autonòmica d’Educació, per la qual se cita les persones interessades en el procediment ordinari núm. 2/000515/2024-T a comparéixer en la via jurisdiccional.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

B) SUBVENCIONS I BEQUES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 30 de juliol de 2024, de la Subsecretaria, per la qual s’inclou un estudiant en l’annex I de la relació de persones beneficiàries de la Resolució de 30 de desembre de 2020, de la Direcció General d’Universitats, per la qual s’adjudiquen i deneguen les beques salari lligades a la renda per a la realització d’estudis universitaris en el curs acadèmic 2020-2021 en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

RESOLUCIÓ de 10 de setembre de 2024, de la Secretària Autonòmica de Cultura, per la qual es regula i es concedix una subvenció directa a la Universitat de València per a realitzar activitats de cultura jove durant l’exercici 2024.

RESOLUCIÓ d’11 de setembre de 2024, de la Secretaria Autonòmica de Cultura, per la qual es regula i es concedix una subvenció directa a l’Ajuntament d’Alacant per a realització d’activitats culturals vinculada a la celebració de l’any Sempere i l’any Juana Francés.

RESOLUCIÓ d’11 de setembre de 2024, de la Direcció General d’Innovació i Inclusió Educativa, per la qual es convoquen subvencions per a l’adquisició de productes de suport no informàtics per a l’alumnat amb necessitats educatives especials, escolaritzat en centres educatius privats concertats i en centres públics de titularitat diferent de la Generalitat per a l’exercici 2024.

Extracte de la Resolució d’11 de setembre de 2024 de la Direcció General d’Innovació i Inclusió Educativa, per la qual es convoquen subvencions per a l’adquisició de productes de suport no informàtics per a l’alumnat amb necessitats educatives especials escolaritzat en centres educatius privats concertats i en centres públics de titularitat diferent de la Generalitat per a l’exercici 2024.

C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
DECRET 115/2024, de 17 de setembre, del Consell, pel qual es crea l’Institut d’Educació Secundària Les Salines, a Calp.

DECRET 116/2024, de 17 de setembre, del Consell, pel qual es crea l’Institut d’Educació Secundària Número 1 a Canet d’en Berenguer.

DECRET 117/2024, de 17 de setembre, del Consell, pel qual es crea l’Escola d’Educació Infantil de primer cicle de Polop.

RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2024, de la Direcció General d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, per la qual es concedixen els premis extraordinaris de Batxillerat convocats per la Resolució de 27 de maig de 2024, de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es convoquen per a la Comunitat Valenciana els premis extraordinaris de Batxillerat corresponents al curs 2023-2024.