Retallades

STEPV recomana presentar recursos individuals per la paga extra de 2012

Intersindical Valenciana ha guanyat diverses sentències favorables al cobrament del període comprés entre l’1 de juny i el 14 de juliol de 2012 (44 dies meritats).

dimecres 09 abril 2014 11:14 h

Intersindical Valenciana ha coordinat diversos recursos contenciosos administratius en reclamació del cobrament de la paga extra de desembre de 2012. Com a resultat, diversos jutjats han començat a dictar sentències favorables al cobrament del període comprés entre l’1 de juny i el 14 de juliol de 2012 (44 dies meritats, la qual cosa equival a un 24% del conjunt de la paga extraordinària, aproximadament).

Cas que estigueu en un dels recursos esmentats, en els pròxims dies rebràs una carta en què us explicarem la vostra situació individualitzada. Si en 2012 treballaves com a funcionària o funcionari interí en educació pública no universitària, no et correspon, ja que ho vas cobrar en la liquidació a data de 30 de juny de 2012, moment en què finalitzaven tots els nomenaments del professorat interí.

Com que els recursos coordinats per Intersindical Valenciana només afectaven directament 800 persones, el Sindicat ha demanat a la Generalitat Valenciana que complisca les diferents sentències i que estenga els seus efectes a tot el seu personal sense cap altre tràmit.

Tanmateix, i en previsió que la Generalitat no abone d’ofici a tot el col·lectiu afectat aquestes quantitats o que es retardara molt, us recomanem que presenteu el model de reclamació (tret de les persones incloses en els recursos esmentats) que acompanyem amb aquesta carta el més aviat possible, per tal de començar la via individual per aconseguir l’extensió dels efectes de les sentències a totes les persones que treballen a la Generalitat.

Posem a la vostra disposició els nostres serveis jurídics per tal de dur endavant la tramitació de la reclamació. Si voleu que tramitem el vostre cas recordeu que heu de fer el següent:

  1. Presentar en un registre d’entrada de la Generalitat la reclamació que adjuntem amb aquesta carta. Si la presenteu, recordeu que heu de seguir tota la tramitació fins el final, és a dir, que en cas de silenci administratiu o resposta negativa, caldrà presentar recurs contenciós al Tribunal Superior de Justícia.
  2. Fer-nos arribar una còpia de la reclamació, així com la teua adreça postal, l’e-mail o correu electrònic, i el telèfon de contacte, d’una de les maneres següents:
    • En persona, a les seus d’Intersindical Valenciana d’Alacant, València o Castelló.
    • Escanejada, per correu electrònic a l’adreça: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)
    • Per correu postal certificat

Les persones que confien la tramitació de les reclamacions als nostres serveis jurídics rebran instruccions sobre el que s’ha de fer a continuació. Recordeu que per a l’afiliació a STEPV-Intersindical Valenciana aquest procediment és gratuït.

Carta a l’afiliació amb model de recurs per la paga extra

Més informació

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR