Mobilitzacions

STEPV crida a la participació de la comunitat educativa el 22-M

Milers de persones del País Valencià acudiran a Madrid.

dimecres 19 març 2014 12:02 h

STEPV-Intersindical Valenciana, una de les entitats impulsores de la Marxa de la Dignitat, crida a la participació activa i massiva de tota la comunitat educativa i de la societat en general en la mobilització del 22 de març.

La Marxa de la Dignitat és una mobilització que està unint totes les lluites, també l’educativa.

Aquest dia, columnes de persones de tots els territoris arribaran a Madrid per reivindicar un canvi de polítiques i de sistema per un altre que estiga al servei de les treballadores i treballadors i de la majoria de la població.
En educació estem patint també les polítiques neoliberals d’una forma molt clara: retallades de plantilla, acomiadaments de professorat interí, empitjorament de les condicions laborals del professorat, retallades salarials, augment de la faena burocràtica, supressions d’unitats i de centres sencers, empitjorament de l’accés a l’educació a l’alumnat sense recursos, etc.
La Marxa de la Dignitat és una mobilització que està unint totes les lluites -també l’educativa-, totes les persones i totes les organitzacions que treballen per eixe canvi social. Les reivindicacions es concreten en: no al pagament del deute; cap retallada més; fora els governs de la troica; pa, treball i sostre per totes i tots.
STEPV considera que la Marxa de la Dignitat ja ha estat un èxit en unir a més de 300 entitats, sindicats, plataformes, partits… en unes reivindicacions i mobilitzacions comunes que s’han debatut en assemblees territorials i acordat en les coordinacions estatals. El Sindicat preveu que molta gent es desplace des del País Valencià cap a Madrid per diversos mitjans de transport.
El dia 22M les columnes aniran des dels barris i pobles de Madrid fins Atocha. Aquest lloc és el punt de confluència per iniciar la manifestació massiva i multitudinària que tindrà lloc a les 17:00 hores fins les 21 hores. La manifestació que acabarà a la Plaça de Colom tindrà diversos parlaments i actuacions reivindicatives.
A més, durant els dies 23, 24 i 25 es realitzaran nombroses accions de protesta a Madrid: manifestacions, assemblees, concentracions… per forçar un canvi de polítiques. També es debatirà sobre la continuïtat de la mobilització. En eixe sentit, des de STEPV-Intersindical es considera que la mobilització del 22M ha de ser el principi d’una gran mobilització social que acabe amb les polítiques que s’estan practicant des dels governs de la troica.
Per a més informació sobre com vindre a Madrid el 22M, entra en aquesta web i busca la informació dels autobusos en la columna de la dreta.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR