Plantilles docents

Proposta de plantilles dels centres d’ensenyaments artístics superiors

Aquest matí la Direcció de l’ISEA ha lliurat un document als sindicats amb la proposta de plantilles (RPT) als sindicats en la Mesa Tècnica

dimecres 20 maig 2015 16:17 h

En realitat es tracta de dos documents, un amb la plantilla actual i un altre amb la proposta de plantilles per al curs que ve.

Adjuntem els documents lliurats aquest matí en la Mesa Tècnica.
Es tracta de la proposta de plantilles dels 13 centres d’ensenyaments artístics superiors (música, dansa, art dramàtic, escoles d’art i superior de disseny i ceràmica).
En el cas de les escoles d’art i superior de disseny només es contemplen les plantilles dels ensenyaments superiors (no dels cicles ni del batxillerat) on l’ISEA és competent. Segons la direcció de l’ISEA amb aquesta proposta no es perd cap lloc de treball sinó que se’n crearan nous llocs.
Com que els documents els hem conegut aquest mateix matí, s’ha acordat crear un grup de treball que es reunirà en quinze dies.
STEPV facilita aquest document als centres i al professorat i convocarà assemblees per a discutir la proposta i recollir les aportacions dels centres.
- Plantilla curs 2014/15
- Proposta plantilla/RPT curs que ve

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR