Oposicions

Campanya de reclamacions oposicions 2015

Assemblees informatives dimecres 15 de juliol a les 13h (després de l’assemblea sobre les adjudicacions de juliol) a les seus d’Alacant, València i Castelló.

STEPV

Dg 12 Juliol 2015 09:46 h

Moltes persones aspirants en les oposicions d’enguany s’han adreçat a STEPV per a traslladar-nos queixes, fonamentalment, per les notes de les proves. Han suspés a molta gent que no està d’acord amb les puntuacions.

STEPV ha rebut moltes queixes sobre el resultat de les notes en els oposicions

És per això que STEPV llança una campanya perquè les persones interessades puguen reclamar als tribunals la revisió de les proves. En una segona fase, si no se resolen satisfactòriament les reclamacions als tribunals, es poden presentar recursos d’alçada a la Conselleria d’Educació, quan estiguen publicades les notes definitives, d’acord amb la convocatòria de les oposicions.
Per tant, les persones interessades podeu descarregar-vos els models de petició de revisió de les proves que enllacem baix segons la casuística i presentar-la el més prompte possible al vostre tribunal.
En una segona fase, posarem a l’abast de les persones interessades recursos d’alçada si no s’atenen les peticions de revisió de les notes.

També convoquem assemblees informatives dimecres 15 de juliol a les 13h (després de l’assemblea sobre les adjudicacions de juliol) a les seus d’Alacant, València i Castelló.

Reclamació proves:

Reclamació mèrits:

Model reclamació de mèrits oposició Cos de mestres
Model reclamació de mèrits oposició Altres Cossos docents

Etiquetat com a  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR