Mobilitzacions

17000 persones es manifesten per l’escola pública

Tres manifestacions, a Alacant, Castelló i València, expressen el descontent de la comunitat educativa cap a les polítiques del govern.

La manifestació d'ahir a València.

divendres 24 octubre 2014 07:22 h

Unes 17000 persones s’han manifestat a Alacant, Castelló i València contra la LOMQE i per la defensa de l’escola pública. Aquestes manifestacions convocades per desenes d’entitats entre les quals es trobava l’STEPV – Intersindical Valenciana han fet palés el descontent de la Comunitat Educativa amb les polítiques educatives dels governs espanyol i valencià. Unes polítiques antieducatives, antisocials i antivalencianes que estan complicant la situació del sistema educatiu valencià. Per STEPV aquestes manifestacions són la continuïtat de les celebrades el passat 18 de setembre.

Cal continuar la lluita en els propers mesos i acudir a votar massivament en les eleccions sindicals del 4 de desembre

En les manifestacions han participat molts centres educatius, associacions educatives i socials, partits polítics i sindicats estudiantils i de professorat, entre les quals destaca la Coordinadora de Professorat Interí, el Col·legi Cremona, Escola Valenciana… També cal destacar les absències inexplicables de sindicats com UGT, CSIF o ANPE. No s’entén que en una manifestació de defensa de l’escola pública aquests sindicats no hi participen. Moltes explicacions han de donar.

STEPV – Intersindical Valenciana valora positivament les manifestacions i considera que cal continuar la lluita per la defensa de la nostra escola, la nostra llengua, les nostres condicions de treball i contra tots aquelles actuacions o acords que perjudiquen el professorat o l’escola pública, com ara l’acord de professorat interí, les retallades o l’Acord Moragues. A més, des del Sindicat es considera que cal continuar la lluita en els propers mesos i acudir a votar massivament en les eleccions sindicals del 4 de desembre per mostrar el suport a les organitzacions sindicals i fer palés el descontent envers les actuacions de les Administracions Educatives. La participació en les mobilitzacions i en les eleccions són molt importants per aconseguir les nostres reivindicacions.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR