Oposicions

STEs demana al MEC que no canvie els temaris d’oposicions de Música i Arts escèniques

Suposaria que es publicarien menys de tres mesos abans de la celebració d’aquests exàmens.

dilluns 09 març 2015 11:27 h

STEs-intersindical ha demanat al MEC que no canvie els temaris d’oposicions i canvi d’especialitat en els cossos docents del professorat dels ensenyaments de Música i Arts Escèniques(*) atés que, en cas de perpetrar el canvi, es publicarien menys de tres mesos abans de la celebració d’aquests exàmens. Aquesta petició, l’hem presentada com a proposta perquè siga votada en la comissió permanent del Consell Escolar de l’Estat que se celebra el pròxim dia 10 i en la qual s’han de dictaminar aquests projectes d’ordres ministerials.

STEs exigeix que els temaris es publiquen amb prou de temps perquè es puguen estudiar a fons

El MEC hauria d’haver passat aquests dos projectes per la mesa sectorial d’ensenyament abans de portar-los al Consell Escolar de l’Estat, ja que es tracta clarament d’aspectes relacionats amb el professorat, i no ho ha fet per no obtindre el rebuig de tots els sindicats presents en aquesta. Els STEs defenem que el respecte que l’administració educativa deu al professorat, al que oposita i al que vol canviar d’especialitat o de cos, que fa molt de temps que prepara aquests exàmens, exigeix que els temaris es publiquen amb prou de temps perquè es puguen estudiar a fons, i que no es canvien a menys de tres mesos dels corresponents exàmens.

Els STEs-i hem reclamat al MEC i hem proposat també en la comissió permanent del Consell Escolar de l’Estat, que, en cas que s’aproven aquests temaris, no entren en vigor en les oposicions que es convoquen per a 2015.


(*) Són dos projectes corresponents a dos cossos docents diferents:

  • Projecte d’ordre ministerial per la qual s’aproven els temaris que han de regir en els procediments d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats en el cos de professors de Música i Arts Escèniques en les especialitats vinculades als ensenyaments de Música i de Dansa.
  • Projecte d’ordre ministerial per la qual s’aproven els temaris que han de regir en els procediments d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats en el cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques en les especialitats vinculades als ensenyaments de Música i de Dansa.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR