Reforma educativa

El MEC cedeix a les pressions sindicals i retira el projecte de decret d’especialitats de secundària

El Ministeri ha anunciat hui, en la reunió amb els diferents sindicats de la mesa de negociació, que presentarà un nou projecte de decret d’especialitats docents del professorat de secundària.

STEPV

dimarts 16 desembre 2014 12:48 h

Els STEs-i, que rebutgem amb claredat i rotunditat el primer projecte de decret per trobar, entre altres raons, que no es pot obligar el professorat a fer classes d’una matèria diferent de la de seua especialitat, entenem que el MEC ha canviat dràsticament la seua posició per la pressió exercida pels sindicats i el conjunt del professorat, que véiem en aquest projecte un greu atac a la qualitat de l’ensenyament.

La pressió sindical ha forçat al Ministeri a retirar el projecte

El Ministeri d’Educació ha anunciat que el nou projecte de decret d’especialitats tindrà un caràcter exclusivament tècnic, traslladant a la normativa vigent els canvis en les assignatures que imposa la nova llei d’educació.

Els STES-i, confederació estatal de sindicats de l’ensenyament a la qual pertany STEPV, quan el tindrem el nou projecte, el difondrem i consultarem el professorat sobre les decisions que que hem de prendre respecte a aquest.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR