Reforma educativa

STEPV es reuneix amb la Confederació Gonzalo Anaya per a presentar el document sobre la LOMQE

La Presidenta, Loli Tirado, es mostra partidària d’impedir l’aplicació de la llei.

Loli Tirado amb la representació de STEPV aquest matí a Castelló

dijous 16 gener 2014 16:42 h

Representants de STEPV s’han reunit aquest matí amb la presidenta de la Confederació Gonzalo Anaya de pares i mares, Loli Tirado, a Castelló per a presentar-li el document sobre la inaplicació de la LOMQE fet públic ahir pel Sindicat.

Han coincidit també en la necessitat de mobilitzar les escoles que patisquen retallades per evitar les supressions

Aquesta ha estat la primera reunió amb organitzacions i entitats de la comunitat educativa per a presentar la campanya. El Sindicat ha començat la roda de reunions amb els pares i mares per la importància d’aquest col·lectiu en el sistema educatiu.
Durant la reunió, els representants de STEPV han explicat les mesures que es proposen perquè les apliquen els pares i mares i han demanat a la Confederació que debatisquen en les AMPAs el document per ampliar o modificar les propostes que consideren oportunes.
El Sindicat ha explicat que amb aquestes mesures, especialment les dedicades a la no realització de les revàlides, no es pretén perjudicar ningú, sinó construir un ampli front de desobedièndia amb la complicitat dels equips directius, professorat, pares i mares i alumnat. Com afirma el document: “No volem herois ni màrtirs, sinó un moviment ampli de desobediència a la llei mentre dure la seua aplicació, que esperem que siga ben curta”.
La presidenta de la Confederació ha coincidit amb el Sindicat en la necessitat de rebutjar aquesta llei i d’intentar evitar els perjudicis que generarà la seua aplicació en el sistema educatiu i s’ha compromés a fer arribar al Sindicat les propostes o esmenes que consideren oportunes per part dels pares i mares, especialment aquelles que afecten l’alumnat. L’objectiu, segons Tirado, és aconseguir un document d’inaplicació de la LOMQE consensuat pels diferents sectors que garantisca la qualitat de l’ensenyament per al nostre alumnat i també el manteniment dels serveis i horaris consolidats en l’escola pública.
A més, també han intercanviat opinions sobre la situació del sistema educatiu i, en concret sobre l’arranjament escolar i la supressió d’unitats. En eixe sentit, han coincidit també en la necessitat d’ampliar el termini per a presentar al·legacions que va acabar el 2 de gener, i de mobilitzar les escoles que patisquen retallades per evitar les supressions.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR