Reforma educativa
STEPV es reuneix amb la Confederació Gonzalo Anaya per a presentar el document sobre la LOMQE
La Presidenta, Loli Tirado, es mostra partidària d’impedir l’aplicació de la llei.
Loli Tirado amb la representació de STEPV aquest matí a Castelló
Representants de STEPV s’han reunit aquest matí amb la presidenta de la Confederació Gonzalo Anaya de pares i mares, Loli Tirado, a Castelló per a presentar-li el document sobre la inaplicació de la LOMQE fet públic ahir pel Sindicat.
Han coincidit també en la necessitat de mobilitzar les escoles que patisquen retallades per evitar les supressions
Aquesta ha estat la primera reunió amb organitzacions i entitats de la comunitat educativa per a presentar la campanya. El Sindicat ha començat la roda de reunions amb els pares i mares per la importància d’aquest col·lectiu en el sistema educatiu.
Durant la reunió, els representants de STEPV han explicat les mesures que es proposen perquè les apliquen els pares i mares i han demanat a la Confederació que debatisquen en les AMPAs el document per ampliar o modificar les propostes que consideren oportunes.
El Sindicat ha explicat que amb aquestes mesures, especialment les dedicades a la no realització de les revàlides, no es pretén perjudicar ningú, sinó construir un ampli front de desobedièndia amb la complicitat dels equips directius, professorat, pares i mares i alumnat. Com afirma el document: “No volem herois ni màrtirs, sinó un moviment ampli de desobediència a la llei mentre dure la seua aplicació, que esperem que siga ben curta”.
La presidenta de la Confederació ha coincidit amb el Sindicat en la necessitat de rebutjar aquesta llei i d’intentar evitar els perjudicis que generarà la seua aplicació en el sistema educatiu i s’ha compromés a fer arribar al Sindicat les propostes o esmenes que consideren oportunes per part dels pares i mares, especialment aquelles que afecten l’alumnat. L’objectiu, segons Tirado, és aconseguir un document d’inaplicació de la LOMQE consensuat pels diferents sectors que garantisca la qualitat de l’ensenyament per al nostre alumnat i també el manteniment dels serveis i horaris consolidats en l’escola pública.
A més, també han intercanviat opinions sobre la situació del sistema educatiu i, en concret sobre l’arranjament escolar i la supressió d’unitats. En eixe sentit, han coincidit també en la necessitat d’ampliar el termini per a presentar al·legacions que va acabar el 2 de gener, i de mobilitzar les escoles que patisquen retallades per evitar les supressions.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.