Calendari escolar

STEPV insisteix en reprendre l’activitat lectiva l’11 de gener i no el 7

El 18 de desembre ja va sol·licitar a la Conselleria que es reprenguera l’activitat l’11 de gener davant l’increment de contagis, que ara continuen en augment

dilluns 04 gener 2021 12:13 h

L’augment dels contagis per coronavirus s’ha mostrat imparable en el passat mes de desembre i la previsió és que s’incremente encara més després de les vacances de Nadal, fet que aconsella no reprendre l’activitat lectiva el dia 7 de gener, com està previst, sinó, en tot cas, dilluns 11 de gener com a molt prompte. Altres territoris de l’estat també ho han fet, per no parlar de països europeus on han tancat les escoles durant dues setmanes després de les festes de Nadal.

Cal anunciar ja aquesta mesura perquè les famílies es puguen organitzar

Tot i que aquesta mesura s’està estudiant ara mateix per part de la Generalitat, STEPV insisteix en la necessitat de prendre-la, com ja va proposar el passat 18 de desembre, abans de començar les vacances de Nadal.
En eixe sentit caldria anunciar ja aquesta mesura per tal que les famílies es puguen organitzar amb temps i no haver d’estar amb la incertesa de prendre eixa decisió, o no, a última hora.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR