Sistemes de protecció

STEPV guanya una sentència que reconeix el dret a gaudir el 99% de la jornada per cura d’un fill malalt greu

El sindicat considera la sentència un gran avanç i demana a Conselleria que s’aplique d’ofici per a casos futurs

STEPV

dilluns 04 octubre 2021 10:37 h

Els serveis jurídics del Sindicat han guanyat una sentència que permet a un docent funcionari interí gaudir d’una reducció del 99% de la jornada laboral per cuidar del seu fill amb una malaltia greu de les contemplades en la normativa, distinta del càncer.

STEPV celebra la sentència i la considera un gran avanç

El jutjat Contenciós Administratiu núm. 8 de València considera que, en contra del que resol Conselleria, que només li havia concedit una reducció del 50% de la jornada, es pot aplicar el 99% de la reducció en casos en què no resulta necessària l’hospitalització del menor, però sí és necessària una cura directa, continuada i permanent, encara que el menor es trobe escolaritzat.
STEPV celebra la sentència i la considera un gran avanç, ja que fins ara únicament s’havia aconseguit aquesta reducció del 99% en casos de fills i filles menors malalts de càncer en estat crític.
Així doncs, el sindicat sol·licitarà a Conselleria que es faça extensiva aquesta sentència a altres casos similars.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR