Polítiques educatives

STEPV es reuneix amb l’Associació d’Inspectors i Inspectores d’Educació del País Valencià

ADIDE-PV ha presentat al Sindicat les conclusions del recent congrés celebrat per la federació estatal a València

Representats de les dues entitats aquesta vesprada en la seu de STEPV a València

dimarts 07 febrer 2023 19:50 h

Aquesta vesprada representants d’ADIDE-PV i de STEPV s’han reunit per a tractar la situació de la inspecció d’Educació i les conclusions del congrés estatal celebrat per ADIDE Federación a València el passat 16, 17 i 18 de novembre, al qual també van assistir representants de STEPV.

STEPV ha manifestat la seua plena coincidència amb el model d’inspecció que planteja ADIDE

La reunió s’ha centrat en el model d’inspecció que defensa ADIDE, basat en la col·laboració amb els centres, l’assessorament al professorat i les accions proactives per a millorar el sistema educatiu, i també en les reivindicacions laborals de la inspecció, que passen, entre d’altres, per l’increment de la plantilla d’inspecció, la substitució efectiva de les baixes, el model d’accés a la inspecció, la reducció de la burocràcia o la creació d’una nova direcció territorial que descongestione la de València, la més gran de l’estat.

STEPV ha manifestat la seua plena coincidència amb el model d’inspecció que planteja ADIDE, ha oferit tot el suport per a millorar les seues condicions laborals i s’ha compromés a traslladar a les meses de negociació les seues reivindicacions laborals.

Les dues entitats s’han compromés a mantindre una relació fluïda i continuada per a intercanviar i consensuar propostes que milloren la qualitat del sistema educatiu i les condicions laborals del cos d’inspecció d’Educació.

Per al Sindicat, el paper de la inspecció és clau en el sistema educatiu perquè són l’engranatge fonamental entre l’administració i els centres educatius a l’hora d’aplicar les normatives educatives i assessorar per a millorar l’acció docent i la gestió dels centres educatius. Per tant, és fonamental que puguen dedicar-se majoritàriament a aquest objectiu en les millors condicions possibles.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR