Condicions laborals

STEPV es concentra per reclamar millores en les condicions laborals del professorat

El Secretari Autonòmic atén les demandes de les persones concentrades

Un moment de la concentració d'aquest matí

STEPV

dijous 14 juliol 2016 15:06 h

STEPV ha convocat una concentració aquest matí a la Conselleria d’Educació per a exigir la negociació de millores en les condicions laborals del professorat que, en lloc de millorar, han empitjorat en aquest final de curs.

El Secretari Autonòmic s’ha compromés a solucionar els temes pendents plantejats pel Sindicat el més prompte possible

Les demandes que porta plantejant STEPV des de l’inici de curs per revertir les retallades i millorar les condicions laborals dels docents encara no s’han resolt satisfactòriament malgrat la insistència del Sindicat en què s’aborden: millora de les plantilles, recuperació de poder adquisitiu, abonament dels sexennis al professorat interí, compliment de la sentència de classificació dels centres, etc.
Durant la concentració s’ha llegit un manifest en el qual es reclama la solució als diferents temes plantejats. En eixe sentit, el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, va convocar una reunió amb els sindicats de la Mesa Sectorial per a tractar els temes pendents. Igualment, el Secretari Autonòmic s’ha adreçat aquest matí a les persones concentrades i ha contestat cadascuna de les qüestions plantejades.
El Secretari Autonòmic s’ha compromés a solucionar els temes pendents plantejats pel Sindicat el més prompte possible. Així i tot, STEPV lamenta que no s’estiga donant una resposta clara als temes plantejats des de fa mesos fins que no s’ha convocat aquesta concentració.
STEPV farà el seguiment pertinent perquè els temes plantejats i assolits per la Conselleria es duguen a terme i se solucionen abans de l’1 de setembre.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR