Polítiques educatives

La Junta Electoral valida les signatures de la ILP per la baixada de les ràtios

Una delegació de la comissió promotora ha acudit a les Corts Valencianes a l’acte de validació de les signatures

Representants de la comissió promotora de la ILP amb el certificat de validació de les signatures

dimecres 26 juliol 2023 18:05 h

El passat 7 de juny es van presentar les més de 20.000 signatures de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la baixada de les ràtios a l’ensenyament, presentada per STEPV. Aquest matí, la Junta Electoral ha convocat la comissió promotora per a l’acte protocol·lari de validació de les signatures, una vegada que l’Institut Nacional d’Estadística, ha acreditat la validesa de les signatures recollides.

El pas següent és que la Mesa de les Corts acorde la tramitació de la ILP

El pas següent és fer arribar a la Mesa de les Corts el certificat que acredita la validesa de les signatures perquè comence la tramitació de la iniciativa legislativa popular a les Corts Valencianes.
STEPV espera que la Mesa de les Corts tramite amb rapidesa la proposta d’ILP per tal que s’inicie el debat parlamentari en les Corts i la s’aprove el més prompte possible. Recordem que la ILP es va registrar a les Corts Valencianes tot just fa un any, el 25 de juliol de 2022. A octubre de 2022 es va iniciar el termini de recollida de signatures que va finalitzar el 8 de juny de 2023. El sindicat va presentar més de 23.000 signatures per tal que es reduïsquen les ràtios en els centres educatius valencians a un màxim de 20 alumnes per aula per tal que el professorat puga atendre el més individualitzadament possible l’alumnat valencià.

Etiquetat com a

ràtios ilp

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR