Dret a l’educació

Les Corts Valencianes discutiran la ILP per la baixada de ràtios el 20 de març

STEPV espera que s’aprove la tramitació d’aquesta llei per millorar la qualitat de l’ensenyament valencià

dimecres 13 març 2024 13:06 h

Les Corts Valencianes han comunicat a la Comissió Promotora de la ILP per la baixada de ràtios, formada pel Secretariat Nacional de STEPV, que dimecres 20 de març es discutirà la proposta en el ple de les Corts i que es votarà la seua tramitació o no el dia següent, 21 de març.

La reducció de les ràtios en el sistema educatiu és una mesura necessària per a millorar l’atenció del nostre alumnat

El Sindicat espera que les Corts Valencianes aproven la tramitació de la llei perquè la reducció de les ràtios en el sistema educatiu és una mesura necessària per a millorar l’atenció del nostre alumnat i fer un seguiment el més individualitzat possible que de ben segur que contribuiran a evitar situacions greus com les que hem viscut recentment en alguns centres educatius.
Recordem que durant la pandèmia es van reduir les ràtios i, precisament per això, el Sindicat va decidir promoure aquesta ILP durant el curs 2022/23, per mantindre aquestes ràtios permanentment, ja que després de la pandèmia es van recuperar les ràtios anteriors.
Recordem també que aquesta va ser la mesura més ben valorada pel professorat durant la pandèmia, ja que els permetia treballar millor i amb més atenció a cada un dels alumnes.
Al ple de les Corts, representants de la Comissió Promotora de la ILP defensaran la proposta que tindrà lloc durant la vesprada i estarà atenta a la votació de la seua tramitació posterior el 21 de març.

Etiquetat com a

ràtios ilp ràtios

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR