Oposicions

Desestimat el recurs d’alçada de STEPV contra la suspensió d’una prova pràctica en les oposicions d’Art i Disseny

El Sindicat presenta un recurs contenciós administratiu perquè continua considerant que la prova pràctica per a demostrar la capacitat de tutela de les investigacions de l’alumnat no és exigible

dilluns 17 juny 2019 11:20 h

En les oposicions d’Art i Disseny que se celebraran aquest mes de juny la Conselleria d’Educació i l’ISEA (Institut Superior d’Ensenyaments Artístics) van introduir una prova pràctica en la qual les persones aspirants han de demostrar la capacitat de tutela de les investigacions de l’alumnat, una investigació que es produeix en l’últim curs dels ensenyaments superiors d’art i disseny.

La prova pràctica es mantindrà en les oposicions que comencen el 26 de juny

Aquesta prova, segons el Reial Decret d’ingrés a la funció pública docent, només és exigible als ensenyaments artístics que es dediquen exclusivament als ensenyaments superiors i les escoles d’art i disseny no compleixen aquest requisit perquè imparteixen cicles formatius i ensenyaments superiors. Per això STEPV va demanar en la mesa de negociació de les oposicions la retirada d’aquesta prova. Finalment, la Conselleria i l’ISEA han mantingut la prova en la convocatòria d’oposicions, fet que va motivar el recurs d’alçada de STEPV.
Davant la desestimació de la Conselleria, STEPV presenta un recurs contenciós administratiu, que no es resoldrà abans de les oposicions de juny. Per tant, aquesta prova pràctica es mantindrà en aquestes oposicions. 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR