Oposicions

STEPV presenta recurs contra una prova pràctica de les oposicions d’art i disseny

El Sindicat va anunciar en Mesa Sectorial que si es mantenia la prova per a demostrar la tutela de les investigacions presentaria recurs

dimecres 03 abril 2019 17:06 h

STEPV ha presentat un recurs contra la prova pràctica de la convocatòria d’oposicions d’art i disseny en la qual s’ha de demostrar la capacitat de tutela en les investigacions pròpies dels ensenyaments artístics ja que aquesta prova només és exigible, segons el Reial Decret d’ingrés, en els ensenyaments que exclusivament atenguen els estudis superiors. En el cas d’art i disseny, aquests ensenyaments atenen tant cicles formatius com estudis superiors i, per tant, no és exigible aquesta prova.

Esperem que la Conselleria retire la prova pràctica esmentada abans de l’inici de les oposicions

A més, el Sindicat ha demanat la suspensió cautelar d’aquesta prova perquè no es realitze en les oposicions que començaran el 26 de juny.
STEPV ja va advertir en la Mesa Sectorial en què es va negociar la convocatòria d’oposicions que no es podia exigir aquesta prova pràctica i que presentaria un recurs contra la convocatòria si no es retirava, fet que finalment no ha succeït.
Totes les especialitats convocades d’art i disseny en les oposicions de 2019 tenen docència en cicles formatius i en ensenyaments superiors i, per tant, la Conselleria no pot exigir aquesta prova pràctica.
Esperem que la Conselleria atenga aquest recurs i retire la prova pràctica esmentada abans de l’inici de les oposicions.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR