Mobilitzacions

Concentració en rebuig a la no autorització de FP bàsica i cicles formatius

Tindrà lloc el 9 de juliol a les 10 hores a les portes de la Conselleria d’Educació.

STEPV

divendres 04 juliol 2014 12:00 h

STEPV s’oposa a la decisió d’Educació de no autoritzar la conversió dels PQPI en l’FP Bàsica bàsica en tots els centres.
Per això, el Sindicat convoca una nova concentració, el proper 9 de juliol a les 10 hores a les portes de la Conselleria d’Educació, en rebuig a la decisió unilateral de la Conselleria de no autoritzar la conversió dels PQPI en l’FP Bàsica bàsica en tots els centres, tal i com s’ha via acordat. També en rebuig a la no autorització de diversos cicles formatius abans de finalitzar el procés de matriculació.

Aquesta concentració tindrà lloc coincidint amb la celebració de la mesa sectorial en què es tractaran les instruccions d’inci de curs d’FP.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR