DOGV Capçaleres

DOGV del 24 juliol 2024

DOGV de 24/07/2024, Núm 9900

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2024, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual s’aprova l’expedient del procediment selectiu d’ingrés a cossos docents convocat per l’Orde 72/2022, de 26 de desembre, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2024, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual s’aprova l’expedient del procediment selectiu d’ingrés a cossos docents convocat per l’Orde 45/2021, de 28 de desembre, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, respecte de les persones aspirants pendents de dur a terme la fase de pràctiques.

Universitat Jaume I de Castelló
RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2024, del vicerector d’Investigació de la Universitat Jaume I, per la qual es convoca un procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball de personal vinculat a la investigació d’aquest organisme (personal tecnòleg o gestor superior). Projectes del grup d’investigació de la Universitat Jaume I: DEVELOP (Desenvolupament i Contextos Educatius).

Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 16 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual es publica, amb caràcter definitiu, el nom de la persona aspirant que ha superat el procés selectiu per a l’ingrés en l’escala tècnica (referència A04/23) per a ocupar llocs de l’itinerari professional d’administració general, pel sistema general d’accés lliure (R 29.09.2023; DOGV 9703, 13.10.2023).

RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual es convoca un procés de preselecció per a cobrir, amb contracte temporal, una plaça de personal investigador en formació per a col·laborar amb el projecte «Enfocaments multimodals àudioimatge per a transcripció de música», de l’Institut Universitari d’Investigació Informàtica. Referència: I-PI 71-24. Organisme finançador: Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació (GV). Referència: CIGRIS/2023/057.

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2024, del conseller de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, de nomenaments de vocals en el Consell Social de la Universitat de València (Estudi General).

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2024, de la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, per la qual es concedix la modificació de l’autorització al centre privat d’Educació Infantil de primer cicle Ituitu de la localitat de València.

B) SUBVENCIONS I BEQUES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
Extracte de la Resolució de 19 de juliol de 2024, de la Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, per la qual es convoquen subvencions destinades a municipis de la Comunitat Valenciana per a la realització d’activitats extraescolars i complementàries adreçades a la seua població escolar d’entre 3 i 18 anys

RESOLUCIÓ de 19 de juliol de 2024, de la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, per la qual es convoquen subvencions destinades a municipis de la Comunitat Valenciana per a la realització d’activitats extraescolars i complementàries dirigides a la seua població escolar d’entre 3 i 18 anys.

Universitat Jaume I de Castelló
Resolució del Vicerectorat d’Investigació de la Universitat Jaume I, per la qual es convoquen ajudes per a cobrir les despeses de taxes acadèmiques dels ensenyaments de doctorat i la realització d’activitats formatives dirigides a doctorands i doctorandes de la Universitat Jaume I, que realitzen el doctorat en col·laboració amb empreses amb seu a la Comunitat Valenciana

Beca d’iniciació a la investigació (Projecte 21I590 «DISSENY D’ESTRATÈGIES OPTIMITZADES DE GESTIÓ DE BATERIES PER PARTICIPAR ALS SERVEIS COMPLEMENTARIS DEL SISTEMA ELÈCTRIC» Director: Hector Beltran San Segundo del Departament d’Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny

Resolució del vicerector d’Innovació, Transferència i Divulgació Científica de la Universitat Jaume I per la qual es convoquen els IV Premis d’Investigació per a Treballs de Final de Grau en matèria de transparència, bon govern i participació ciutadana en els graus impartits en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques

Convocatòria del programa de beques «Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport» per a persones estudiants i esportistes de la Universitat Jaume I.

Universitat Miguel Hernández d’Elx
Extracte de la convocatòria AJUDES UMH PER A REALITZAR TFG, TFM I PRÀCTIQUES EN L’ÀMBIT DE LA COOPERACIÓ INTERNACIONAL AL DESENVOLUPAMENT. CONVENI UMH-GVA REF. SOLCIF/2023/0005 (codi subv. 11-134-4-2024-0105-S)

Extracte de la convocatòria PREMIS A PROJECTES SOLIDARIS EN ELS QUALS PARTICIPEN ESTUDIANTS DE LA UMH 2024 (codi de subvenció 11-134-4-2024-0092-S)

Universitat de València
Extracte de la Resolució de 02 de juliol de 2024 del director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, per la qual es convoquen els Premis +Enginyeres 2024 a la millor idea per a representar l’impacte de les dones enginyeres en la societat, els canvis que ha de fer la societat i l’educació per a acabar amb la bretxa de gènere en l’enginyeria o com aconseguir equilibrar les carreres masculinitzades i feminitzades, i s’estableixen les bases que els regulen

Extracte de la Resolució del Vicerectorat d’Internacionalització i Multilingüisme de la Universitat de València, per la qual es convoca la I Edició del premi Mòdul Jean Monnet d’Integració Ciutadana en la Democràcia de la Unió Europea (101047164– CitEUdem) al millor treball de fi de màster sobre democràcia en l’àmbit de la Unió Europea

C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 12 de juliol de 2024, del president de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, per la qual es fan públics els resultats provisionals de les proves dels certificats de capacitació tècnica: llenguatge administratiu, mitjans de comunicació i correcció de textos.