DOGV Capçaleres

DOGV del 22 juliol 2024

DOGV de 22/07/2024, Núm 9898

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2024, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual s’aprova l’expedient del procediment selectiu extraordinari d’estabilització per a l’ingrés, mitjançant concurs de mèrits, a cossos docents no universitaris convocat per l’Orde 66/2022, de 15 de novembre, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Universitat Jaume I de Castelló
RESOLUCIÓ de 16 de juliol de 2024, del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es convoca una oferta pública de cinc contractes de personal investigador predoctoral en formació, emmarcada en la Resolució de 20 d’octubre de 2023, de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es convoquen, per a l’exercici 2024, subvencions del Programa per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació a la Comunitat Valenciana (DOGV 9710; 24.10.2023). Ajudes GRISOLIA/2024.

Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 16 de juliol de 2024, de la Universitat d’Alacant, per la qual es corregeix un error en la Resolució de 27 de juny de 2024, per la qual es publica la relació definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu per a l’ingrés en escales del grup A, subgrup A2 (referència PI-01/23).

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2024, de la Universitat de València, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diverses línies d’investigació.

RESOLUCIÓ de 12 de juliol de 2024, de la Universitat de València, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diverses línies d’investigació.

RESOLUCIÓ de 16 de juliol de 2024, del Rectorat, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup A (subgrup A1), per promoció interna, sector d’administració especial, escala tècnica superior d’investigació, subescala de microscòpia, d’aquesta universitat.

RESOLUCIÓ de 10 de juliol de 2024, de la Universitat de València, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diversos projectes d’investigació.

RESOLUCIÓ de 9 de juliol de 2024, de la Universitat de València, per la qual es convoca l’oferta pública de diferents places d’aquest organisme amb contracte laboral a càrrec de diverses línies d’investigació.

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS
Universitat de València
RESOLUCIÓ de 12 de juliol de 2024, del Rectorat, per la qual es nomena funcionària de carrera la persona aspirant que ha superat les proves selectives per concurs oposició, d’accés al grup A (subgrup A1), pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica superior de planificació, anàlisi i avaluació (corresponent a l’oferta d’ocupació pública extraordinària UVEG: 2022), convocades per la Resolució de 4 d’octubre de 2022 (BOE 17.10.2022).

C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 12 de juliol de 2024, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual se citen a termini les persones interessades en el procediment ordinari número 2/000310/2024 perquè compareguen en la via jurisdiccional.

RESOLUCIÓ de 16 de juliol de 2024, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual se citen a termini les persones interessades en el procediment abreujat número 000067/2024 perquè compareguen en la via jurisdiccional.

III. ACTES ADMINISTRATIUS
A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS
Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2024, de la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, per la qual es modifica l’autorització del centre privat d’Educació Infantil de primer cicle Be You, de la localitat de Sedaví.

B) SUBVENCIONS I BEQUES
Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació
RESOLUCIÓ de 10 de juliol de 2024, de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es convoquen les subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en sales de teatre i en llibreries per a l’exercici pressupostari de 2024.

Extracte de la Resolució de 10 de juliol de 2024 de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es convoquen les subvencions per a la promoció i la visibilització del valencià en sales de teatre i en llibreries per a l’exercici pressupostari 2024.

Universitat Jaume I de Castelló
Convocatòria del programa de beques «Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport» per a persones estudiants i esportistes de la Universitat Jaume I.

III Premis TFG/TFM Cátedra UBE Plàstics Sostenibles

Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 6 de juliol de 2024, de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, de concessió de subvencions per a la catalogació de béns immobles de pedra seca, així com per a promoure la recuperació, el manteniment, la conservació i la protecció de l’arquitectura de la pedra seca al nostre territori.

V. ANUNCIS
C) ALTRES ASSUMPTES
Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
ANUNCI pel qual se sotmet a consulta pública prèvia el projecte de decret del Consell pel qual s’establixen el currículum, l’ordenació i l’avaluació de l’educació bàsica de les persones adultes, i es regula la prova perquè les persones majors de díhuit anys puguen obtindre directament el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria a la Comunitat Valenciana.