DOGV Capçaleres

DOGV del 09 juny 2020

DOGV de 9/6/2020, Núm 8830

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 2 de juny de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització de l’Escola Infantil Municipal de primer cicle de Domeño, per canvi d’ús de les unitats autoritzades.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 2 de juny de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització als centres docents privats de la Comunitat Valenciana que figuren en l’annex.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, d’extinció de l’autorització per cessament d’activitats al centre d’Educació Infantil de primer cicle denominat Sambori, amb codi 46033206, de Cullera.

B) SUBVENCIONS I BEQUES

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ d’1 de juny de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen subvencions destinades a accions, programes i materials educatius innovadors que promoguen l’educació intercultural i en valors, desenvolupats per entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana en el curs escolar 2019-2020.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ d’1 de juny de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes per a finançar el foment d’activitats de participació, associació i formació de l’alumnat, realitzades per les associacions d’alumnes de centres docents no universitaris de la Comunitat Valenciana sostinguts amb fons públics i les seues federacions.