DOGV Capçaleres

DOGV del 08 juny 2020

DOGV de 8/6/2020, Núm 8829

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 21 de maig de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es concedeix l’autorització d’obertura i funcionament al centre docent de nova creació d’Educació Infantil de primer cicle, denominat El Pati, al Puig de Santa Maria.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 21 de maig de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització del centre privat d’Educació Infantil de primer cicle denominat Gambolino, de València, per canvi de titularitat.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 26 de maig de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es concedeix l’autorització d’obertura i funcionament al centre docent de nova creació d’Educació Infantil de primer cicle, denominat Ruzafa Montessori, a València.

B) SUBVENCIONS I BEQUES

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 29 de maig de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització al Centre Privat San Alberto Magno, amb codi 03016523, per canvi de titularitat del centre.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ d’1 de juny de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes per a finançar el foment d’activitats de participació, associació i formació de l’alumnat de formació de persones adultes (FPA), realitzades per les associacions d’alumnes d’FPA de centres docents no universitaris de la Comunitat Valenciana sostinguts amb fons públics i les seues federacions.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 3 de juny de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen ajudes econòmiques per a subvencionar els serveis complementaris de transport i menjador de l’alumnat dels centres específics d’Educació Especial de titularitat privada concertats i de titularitat de corporacions locals convinguts, per a l’exercici 2020.