DOGV Capçaleres

DOGV del 11 març 2020

DOGV de 11/3/2020, Núm 8759

I. DISPOSICIONS GENERALS

Presidència de la Generalitat
DECRET 4/2020, de 10 de març, del president de la Generalitat, pel qual se suspén i s’ajorna la celebració de les festes de les Falles en la Comunitat Valenciana, i de la Magdalena a Castelló.

II. AUTORITATS I PERSONAL

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 5 de març de 2020, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, per la qual es dona publicitat al Pla de formació del personal examinador de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià per a l’any 2020 i s’estableix el procediment que regula l’acreditació d’aquest personal.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 22 de gener de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització als centres docents privats de la Comunitat Valenciana que figuren en l’annex, per canvi de titularitat.

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 5 de març de 2020, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, per la qual es convoquen les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià i se’n nomenen la Comissió Coordinadora i les comissions examinadores.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 27 de febrer de 2020, de la Direcció General de Centres Docents, per la qual es modifica l’adscripció, a efectes d’escolarització de l’alumnat, de centres que imparteixen ensenyaments d’Educació Primària a instituts i seccions d’Educació Secundària.