DOGV Capçaleres

DOGV del 10 març 2020

DOGV de 10/3/2020, Núm 8758

I. DISPOSICIONS GENERALS

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades del Decret 242/2019, de 25 d’octubre, d’establiment dels ensenyaments i del currículum d’idiomes de règim especial a la Comunitat Valenciana.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 25 de febrer de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, d’extinció de l’autorització per cessament d’activitats al centre privat d’educació infantil de primer cicle El Trébol amb codi 46032071 de Foios.

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 20 de febrer de 2020, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es promou a la Comunitat Valenciana un procediment d’avaluació i acreditació de determinades unitats de competència professional, adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació, en la família professional de Seguretat i Medi Ambient, per a les qualificacions professionals següents: SEA536-3, Gestió i Coordinació en Protecció Civil i Emergències, i SEA596-3, Coordinació d’Operacions en Incendis Forestals i Suport a Contingències en el Medi Natural i Rural.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 21 de febrer de 2020, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització al centre docent estranger British School of Xàtiva, de Xàtiva.

Conselleria d’Educació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 24 de febrer de 2020, de la Conselleria d’Educació Cultura i Esport, per la qual es concedeix l’autorització d’obertura i funcionament al centre privat d’ensenyaments esportius Afendt, de Vila-real.