DOGV Capçaleres

DOGV del 28 gener 2019

DOGV de 28/1/2019, Núm 8473

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques
RESOLUCIÓ de 21 de gener de 2019, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es determina la lletra per a fixar l’ordre d’intervenció de les persones aspirants i, si és el cas, dirimir els empats en tots els processos selectius que es convoquen durant l’any 2019 al conjunt de les administracions públiques valencianes.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 8 de gener de 2019, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual s’ordena la baixa en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana de l’Escola Privada de Música Esmar de Yátova.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 12 de gener de 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització del centre privat d’Educació Infantil, Primària i Secundària Sagrada Familia-Atalaya, de Buñol, per reducció d’unitats d’Educació Infantil de primer cicle autoritzades.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 23 de gener de 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, d’extinció de l’autorització de Preescolar de pàrvuls per cessament d’activitats al centre docent privat Luis de Santángel, codi 46009964, de València.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 23 de gener de 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, d’extinció de l’autorització per cessament d’activitats al centre elemental de Música Cooperativa Enseñanza Vivaldi, codi 12003869, de Castelló de la Plana.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 24 de gener de 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, d’extinció de l’autorització per cessament d’activitats al centre docent privat d’Educació Infantil de primer cicle Trastes-Zona Universitaria, codi 46032767, de València.

B) SUBVENCIONS I BEQUES

Acadèmia Valenciana de la Llengua
RESOLUCIÓ de 26 de desembre del 2018, de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es publica l’Acord de 21 de desembre del 2018, del Ple de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, pel qual es convoquen ajudes al foment de l’ús del valencià en les emissores locals de ràdio, en les revistes d’investigació i en les revistes de temàtica especialitzada o de caràcter local o comarcal.