DOGV Capçaleres

DOGV del 18 gener 2019

DOGV de 18/1/2019, Núm 8467

I. DISPOSICIONS GENERALS

Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic - Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
ORDRE 1/2018, de 27 de desembre, conjunta, de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s’aprova la política de gestió de documents electrònics de la Generalitat.

II. AUTORITATS I PERSONAL

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 7 de gener de 2019, del director general de Centres i Personal Docent, per la qual s’inclou una aspirant en la llista de persones aspirants seleccionades en el procediment selectiu per a l’ingrés en el cos de professors d’Ensenyament Secundari convocat per l’Ordre 46/2015, de 4 de maig, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 27 de desembre de 2018, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, d’extinció de l’autorització per cessament d’activitats al centre docent privat d’Educació Infantil de primer cicle Stella Maris, codi 03015968, d’Alacant.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 8 de gener de 2019, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització al centre privat d’Educació Infantil, Primària i Secundària San José de Cluny, de Novelda, per canvi de titularitat del centre.

B) SUBVENCIONS I BEQUES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 7 de desembre de 2018, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s’adjudiquen les ajudes econòmiques de la Generalitat per a les activitats de promoció de l’ús del valencià en les festes de moros i cristians en l’àmbit de la Comunitat Valenciana en 2018.

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 14 de setembre de 2018, de la Direcció General de Política Educativa, per la qual es concedeixen els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria corresponents al curs 2017-2018.