Vot per correu en les eleccions sindicals d’ensenyament 2018

dijous 15 novembre 2018 17:12 h

URGENT: Vot per correu en les eleccions sindicals d’ensenyament 2018
Benvolgudes companyes i benvolguts companys,
Hui comença la campanya de les eleccions sindicals del 4 de desembre.

Si preveus que no estaràs eixe dia en el teu centre, pots fer l’opció de votar per correu.
Has de saber que els terminis són molt curts, per la qual cosa ho hauràs de fer amb la màxima celeritat. Primer, anant a correus a sol.licitar el vot a la mesa coordinadora i tornant a anar en el moment que la mesa coordinadora t’envie les paperetes i la documentació.
Tot seguit, us oferim la informació oficial sobre aquest procediment que ens ha facilitat la Mesa Electoral Coordinadora:


INSTRUCCIONS MESA COORDINADORA ELECCIONS - VOT PER CORREU

  1. Quan algun elector preveja que en la data de votació no es trobarà en el lloc que li corresponga exercir el dret de sufragi, podrà emetre el seu vot per correu, prèvia comunicació a la mesa electoral coordinadora. Aquesta comunicació haurà de deduir-la a partir de l’endemà a la convocatòria electoral fins a cinc dies abans de la data en què haja d’efectuar-se la votació.
  2. 

La comunicació haurà de realitzar-se a través de les oficines de Correus sempre que es presente en sobre obert per a ser datada i segellada pel funcionari de Correus abans de ser certificada, exigint aquest de l’interessat l’exhibició del document nacional d’identitat, a fi de comprovar les seues dades personals i la coincidència de signatura de tots dos documents. La comunicació també podrà ser efectuada en nom de l’elector per persona degudament autoritzada, acreditant aquesta la seua identitat i representació bastant.
  3. 

Comprovat per la mesa que el comunicant es troba inclòs en la llista d’electors, procedirà a anotar en ella la petició i se li remetran les paperetes electorals i el sobre en el qual ha de ser introduïda la del vot.
  4. 

L’elector introduirà la papereta que trie en el sobre remés, que tancarà, i aquest, al seu torn, juntament amb la fotocòpia del document nacional d’identitat, en un altre de majors dimensions que remetrà a la mesa electoral per correu certificat. Rebut el sobre certificat, es custodiarà pel Secretari de la mesa fins a la votació, qui, al final d’aquesta i abans de començar l’escrutini, l’entregarà al President que procedirà a la seua obertura, i identificat l’elector amb el document nacional d’identitat, introduirà la papereta en l’urna electoral i declararà expressament haver-se votat.


  5. Si la correspondència electoral fóra rebuda amb posterioritat a la finalització de la votació, no es computarà el vot ni es tindrà com a votant a l’elector, procedint-se a la incineració del sobre sense obrir, deixant constància de tal fet.


  6. No obstant del que s’ha dit, si el funcionari que haguera optat pel vot per correu es trobara present el dia de l’elecció i decidira votar personalment, el manifestarà així davant la mesa, la qual, després d’emès el vot, procedirà a entregar-li el que haguera enviat per correu si s’haguera rebut, i en cas contrari, quan es reba s’incinerarà.

 
El vot per correu s’ha d’adreçar a la Mesa Coordinadora d’Eleccions Sindicals de la vostra Direcció Territorial:

ALACANT
Serveis Territorials d’Educació
C/ Carratalà 47.  03007 Alacant
603693079 eduelecsind_ala@gva.es

CASTELLÓ
Sala de juntes Direcció Territorial
Avgda. del Mar, 21.  12003
964 33 38 80   elecsindics@gva.es

VALÈNCIA
Sala usos múltiples . S-1. D.T. d’Educació.
Avgda. Gregorio Gea 14.  46009
961 27 12 70   mailto:elecsindval@gva.es

Descarregueu-vos la instància clicant ací.


Comptem amb tu!