Polítiques educatives

STEPV es reuneix amb ADIPV i FEDEIP per a tractar aspectes relacionats amb les direccions

Durant la reunió s’han tractat temes com les plantilles d’infantil i primària, la regulació de les direccions, el cos únic d’ensenyants, millores en l’atenció de l’alumnat, entre d’altres

Representats de STEPV, ADIP-PV i FEDEIP a la seu del sindicat a València

divendres 26 maig 2023 20:20 h

Representants de STEPV es van reunir ahir per la vesprada amb Noel Manzanares, presidenta de l’Associació de Directores i Directors d’Infantil i Primària del País Valencià (ADIP-PV) i Vicent Mañes, president de la Federació de Directives i Directius de Centres Públics d’Educació Infantil i Primària (FEDEIP) en la seu del Sindicat a València.

Les tres entitats han valorat positivament l’acord de les plantilles d’infantil i primària signat recentment pels sindicats

Les tres entitats han valorat positivament l’acord de les plantilles d’infantil i primària signat recentment pels sindicats amb la Conselleria perquè incrementarà el nombre de docents en els centres i es reforçarà l’atenció de l’alumnat amb necessitats de suport educatiu.
ADIP-PV i FEDEIP, davant la complexitat creixent de la funció directiva, han traslladat al sindicat la necessitat de negociar amb la Conselleria una regulació específica dels equips directius, millorar la formació de la tasca directiva o, fins i tot, introduir la figura del mentor per a les noves direccions, entre altres qüestions.
Les tres entitats han compartit la necessitat d’establir el cos únic d’ensenyants perquè la divisió entre cossos A1 (secundària) i A2 (mestres) ja no té sentit perquè els criteris per establir aquesta diferenciació han desaparegut després de la darrera reforma de l’EBEP (Estatut Bàsic de l’Empleat Públic), ja que són els mateixos per a tots dos cossos en el cas d’ensenyament (titulació requerida, sistema d’ingrés i responsabilitats).
També han compartit la necessitat de dotar els centres de personal d’administració, reduir les ràtios, millorar les condicions del menjador (ràtios, preus, etc.), dotar d’un servei d’infermeria escolar, etc.
STEPV valora positivament la reunió i s’ha acordat mantindre més reunions per a analitzar i canalitzar propostes a l’administració.

Etiquetat com a

equips directius

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR