Mobilitzacions

Els directors i directores dels centres educatius SÍ poden fer vaga

Rafael Carbonell, Secretari Autonòmic d’Educació, envia unes instruccions que contradiuen la resolució sobre serveis mínims del Conseller de Treball

STEPV

dimecres 08 maig 2013 16:12 h

En la Resolució del Conseller d’Economia, Indústria, Turisme i Treball sobre els serveis mínims per a la vaga, que enllacem ací, es pot llegir clarament en l’apartat Primer 1 que “En todos los centros: un miembro del equipo directivo”.

Per tant, el director/a del centre té dret a fer vaga.
Tenim constància que el Secretari Autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell, ha enviat unes instruccions als centres en què nega aquesta possibilitat, però la resolució del Conseller de Treball està per damunt de les instruccions del Secretari Autonòmic d’Educació.
Per tant, aquells directors i directores que vulguen acollir-se al dret de vaga ho poden fer perquè els serveis mínims els dóna cobertura, sempre i quan algun membre de l’equip directiu estiga de serveis mínims.
Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el Sindicat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR