Sistemes de protecció

STEPV valora positivament la decisió de la Conselleria d’Educació del val beca menjador les famílies més desfavorides

STEPV valora positivament la decisió de la Conselleria d’Educació que les famílies més desfavorides que tenen la totalitat de la beca menjador puguen rebre a casa un ‘val beca menjador’ amb un valor de 60 euros per alumne o alumna i per als primers 15 dies sense classe presencial, per a intercanviar-los per productes alimentaris als establiments Consum o Charter.

dimecres 18 març 2020 21:10 h

Per al Sindicat aquesta mesura és positiva en possibilitar 58.925 alumnes puguen tindre aliments durant el període de suspensió de les classes.
També valorem el treball i l’esforç que estan fent molts ajuntaments en la mateixa línia.
Finalment, també valorem el treball de les direccions dels centres, que han d’introduir-hi dades en temps rècord perquè la mesura es puga implementar.

 

Etiquetat com a

coronavirus

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR