Sistemes de protecció

STEPV sol·licita a Conselleria una reunió sobre la situació actual de la pandèmia en els centres educatius

El Sindicat, preocupat per l’augment de casos positius al País Valencià, vol abordar la implementació de noves mesures en els centres educatius en aquesta reunió

dimecres 04 novembre 2020 16:33 h

Les dades d’increment de casos positius per coronavirus al País Valencià, malgrat que som un dels territoris que millor té controlada la pandèmia, està generant preocupació entre la societat i, específicament, en l’àmbit educatiu. A més, estem en plena tardor i les temperatures comencen a baixar i el problema de la ventilació de les aules es fa més evident.

STEPV presentarà una bateria de propostes a la Conselleria per implementar-les i, així, reforçar la seguretat en els centres

És per això que STEPV ha sol·licitat a la Conselleria una reunió de la Comissió de Seguiment de l’Acord per a l’organització i el desenvolupament del curs 2020/21 i per la reducció de la jornada lectiva del professorat, signat en el mes de juliol, per tal d’analitzar la situació i establir noves mesures per als centres educatius.
En eixe sentit, STEPV presentarà una bateria de propostes a la Conselleria per implementar-les i, així, reforçar encara més els nivells de seguretat que actualment presenten els centres educatius.
Algunes d’aquestes propostes passen per realitzar més proves de PCR quan es detecta algun cas, increment del personal de Salut Pública per atendre els centres educatius, elaborar protocols i instruccions concrets en els diferents tipus d’ensenyament i programes (Educació Especial, ensenyaments artístics, programes d’atenció a la diversitat, educació per a sords, etc.), dotar les aules de mesuradors de CO2, negociar les situacions del teletreball en els casos de quarantena, instruccions clares sobre ventilació de les aules i ús de la calefacció, etc. Aquestes són algunes de les mesures que STEPV demana tractar a la Conselleria en la reunió de la Comissió de Seguiment que considera que cal convocar el més prompte possible.


Comentaris

MCH

05 novembre 2020 / 08:12 h

El personal de risc? Amb malalties cróniques? Els grans oblidats.
El nostre treball catalogat com NR1, de vergonya…
El teletreball quan confinen un grup, als germans no els diuen que es confinen fins que no els donen resultats, al meu cole han tardat 5 dies en fer-los proves. Les famílies per precaució no han portat als germans , Conselleria o Sanitat no està fent bé les coses, pense jo.
I ara o el fred que ve, finestres obertes, amb calefacció i plovent? Això com se menja…
Abric, i apartar de les finestres…ja m’agradaria vore a més d’ú aixina…


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR