Eleccions sindicals

STEPV presenta les candidatures a les eleccions sindicals

Més de 300 persones participen a Elx, València i Castelló en els actes de presentació de candidatures a les eleccions sindicals d’universitats, l’ensenyament concertat i el públic

Caps de llista, invitats de partits polítics i entitats i anteriors presidents de les juntes de personal en la presentació de candidatures a València

diumenge 16 novembre 2014 12:50 h

El Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) va presentar divendres passat el conjunt de les llistes dels candidats i candidates a les eleccions sindicals.

STEPV fa una crida a tot el professorat i personal d’administració i serveis a participar massivament en aquestes eleccions

Les candidatures es van presentar simultàniament a Elx, València i Castelló, on es van aplegar més de 300 persones que van fer de testimoni d’aquesta activitat que enceta el procés electoral del 4 de desembre pròxim en universitats i ensenyament públic i que ja estan en marxa en privada i concertada.
Les persones cap de llista de cada una de les diferents candidatures dels sectors educatius van intervindre per animar a la participació en aquestes eleccions sindicals i reforçar així el model sindical que defensa STEPV: participatiu, de classe i garant de la lluita contra les retallades i les polítiques educatives imposades pels governs valencià i espanyol que pretenen desmantellar el sistema educatiu.
Durant aquests quatre anys STEPV ha lluitat de valent per fer front a aquestes polítiques de forma clara i contundent, ha treballat colze a colze amb els centres i el professorat en lluita, ha demostrat ser un instrument útil per al professorat alhora de vehicular les seues reivindicacions i, amb la pràctica quotidiana i coherent, s’ha erigit com l’únic sindicat que ha plantat cara a l’administració en la negociació i en el carrer. Per això, tant la Conselleria com alguns sindicats tenen poc interés en què STEPV revalide la majoria sindical en pública no universitària i han fet tot el possible perquè el professorat no vote en el seu centre com fa quatre anys, ni tinga el permís de vesprada per anar a votar com en processos anteriors.
Per tot això, STEPV fa una crida a tot el professorat i personal d’administració i serveis a participar massivament en aquestes eleccions, a pesar dels entrebancs per exercir el vot. Perquè STEPV és la garantia de la lluita per una educació pública, laica, democràtica, participativa, inclusiva, de qualitat i en valencià.

Vista panoràmica de l’acte a València (Centre Octubre de Cultura Contemporània)
valencia2

Acte de presentació de candidatures a Elx (Venta Martino)
elx1
elx2

Acte de presentació de candidatures a Castelló (Seu del Sindicat)
castello1
castello2


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR