Eleccions sindicals

STEPV revalida la majoria en el conjunt de l’ensenyament

El Sindicat agraeix el suport de les treballadores i treballadors de l’ensenyament i la seua participació en el procés electoral

dimecres 05 desembre 2018 12:53 h

Els resultats electorals en aquestes eleccions sindicals ha tornat a revalidar la majoria de STEPV en sector públic, universitari i no universitari, en obtindre 155 delegades i delegats que representa el 31,50%. STEPV torna a ser el primer sindicat de l’ensenyament públic per la confiança mostrada per 20.155 persones de tots els estaments educatius que ens han votat.

El Sindicat vol destacar, també, l’alta participació del professorat, amb un 73% de suport als sindicats

Pel que fa a l’ensenyament públic no universitari, STEPV obté per novena vegada la majoria, essent la segona majoria absoluta aconseguida per primera vegada en 2014. El Sindicat obté un 53,8% del total de delegades i delegats amb 18.806 vots, 4.885 vots més que fa quatre anys.
El Sindicat vol destacar, també, l’alta participació del professorat, amb un 73% de suport als sindicats, fet que ens enforteix a l’hora de la negociació en la Conselleria d’Educació, i en els àmbits de representació del funcionariat. Aquest fet ha estat gràcies al retorn a la mesa per centre en aquestes eleccions sindicals i a la confiança del professorat en el treball que hem realitzat durant aquests quatre anys.
Quant al sector universitari, STEPV és el primer sindicat en la Universitat Politècnica de València, el segon en la UJI de Castelló, ha duplicat el nombre de delegats i triplicat els vots a la Universitat d’Alacant i manté la seua presència en la Mesa Negociadora de la UVEG malgrat la fragmentació del mapa sindical. En el global de les universitat tenim 4 delegades i delegats més i hem augmentat 200 vots.
STEPV agraeix, per tant, a totes les treballadores i treballadors de l’ensenyament, al personal d’Administració i Serveis (PAS), al personal docent i investigador (PDI), al professorat, al personal interí i al personal precari, al funcionariat de carrera i al personal laboral, que haja tornat a confiar en què el Sindicat el represente els pròxims quatre anys per a continuar treballant per a defensar les seues condicions laborals, acabar amb les retallades i la precarietat i millorar l’escola pública i les universitats públiques valencianes. També agraïm a totes les persones candidates i apoderades la seua implicació en aquest procés electoral i el seu treball que ha donat uns fruits excel•lents.

Etiquetat com a

eleccions sindicals

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR