Condicions laborals

STEPV no acudeix a l’acte de presentació del procés participatiu de la LLei Valenciana d’Educació

El Consell Nacional de l’STEPV – Intersindical Valenciana, màxim òrgan entre congressos, ha decidit no acudir a l’acte de presentació del procés participatiu de la Llei Valenciana d’Educació que ha tingut lloc avui, dilluns 12 de juny, a les 11:30 hores, a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports.

Un moment del Consell Nacional de dissabte passat

dilluns 12 juny 2017 12:03 h

El Sindicat ha decidit no acudir en considerar aquest acte com merament propagandístic quan al sistema educatiu existeixen problemes importants que no estan sent resolts per l’Administració Educativa valenciana. Per al Sindicat no és acceptable que es convoquen actes d’aquestes característiques mentre no s’atenen les reivindicacions laborals de les treballadores i treballadores de l’ensenyament ni existeix una veritable negociació col·lectiva. Una situació de manca de negociació o d’imposicions unilaterals per part de la Conselleria que està obligant al Sindicat a acudir als tribunals de justícia per incompliments dels acords o de les normatives legals o convocar mobilitzacions com en el cas de les adjudicacions del personal provisional i interí.

No és acceptable que es convoquen actes d’aquestes característiques mentre no s’atenen les reivindicacions laborals

Per l’STEPV cal capgirar aquesta situació que està generant un gran malestar en els centres docents i entre el professorat valencià. Per fer-ho possible, el Sindicat considera que calen canvis urgents en l’equip de la Conselleria d’Educació per garantir una veritable negociació col·lectiva i que la veu de la representació majoritària de les treballadores i treballadors siga tinguda en compte en la política de personal, educativa i lingüística, cosa que no està succeint en aquest moment.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR