STEPV lliura vora 7000 signatures a la Conselleria en rebuig a la convocatòria d’oposicions en pandèmia

El change.org que va llançar el Sindicat continua obert per recollir més signatures

Representants del sindicat després de presentar les signatures a Conselleria

STEPV

divendres 23 abril 2021 14:07 h

Aquest matí representants de STEPV han registrat a la Conselleria d’Educació les vora 7000 signatures recollides en change.org en la campanya «No a les oposicions en plena pandèmia», «Obertura de les borses de treball» i «Consolidació del Professorat Interí».

Aquest curs no és el moment de convocar les oposicions, sinó de deixar treballar el professorat

Aquest curs no és el moment de convocar les oposicions, sinó de deixar treballar el professorat i dedicar tot l’esforç a traure endavant el curs. Les oposicions poden esperar, el nostre alumnat no. El professorat interí i els tribunals d’oposicions ara no poden dedicar-se a preparar i corregir les oposicions, per la sobrecàrrega de treball que està suposant aquest curs.
Per tot això, el Sindicat continua proposant que no es realitzen les oposicions en temps de pandèmia perquè no es donen les condicions i, a més, perquè s’està debatent ara mateix en l’àmbit estatal quina és la solució per acabar amb el frau de llei del personal interí, reconegut per diverses sentències.

Etiquetat com a

oposicions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR