Dret a l’educació

STEPV llança una campanya als centres per recollir totes les places sense cobrir

Conselleria desmenteix que no s’estiguen cobrint totes les substitucions. El Sindicat traslladarà les places no cobertes a les Direccions Territorials.
Entra en la notícia i emplena el formulari.

STEPV

dijous 25 setembre 2014 08:36 h

Com ja vam anunciar en una informació anterior, membres de STEPV s’han posat en contacte en Conselleria per a demanar explicacions sobre les informacions que no s’estaven cobrint totes les substitucions per manca de pressupost.

STEPV té constància que hi ha centres en què no s’han cobert les substitucions des de fa temps

En concret, els representants del Sindicat s’han reunit amb el Director General de Personal, Santiago Martí, que ha desmentit que no s’estiguen cobrint totes les substitucions ni que hi haja cap instrucció en eixe sentit.
Tanmateix, STEPV té constància que hi ha centres en què no s’han cobert les substitucions des de fa temps, després dels 10 dies lectius que determina el Decret Llei de retallades del ministre Wert (Reial Decret-llei 14/2012, de 20 de abril).
Per això, el Sindicat ha posat en marxa una campanya per a recollir tots els casos en què, una vegada transcorregut els 10 dies, no s’han cobert les substitucions.
Per tal de recollir aquestes dades us demanem que empleneu el formulari que trobareu al final i el Sindicat traslladarà les places no cobertes a les Direccions Territorials corresponents. També podeu emplenar el formulari en cas de vacants no cobertes.

Emplena el formulari

 

Etiquetat com a

substitucions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR