Calendari escolar

STEPV inicia una campanya en els centres perquè manifesten el seu rebuig a l’inici el 3 de setembre

Ofereix un model adreçat a la Conselleria d’Educació perquè es modifique la data de l’inici del curs escolar no més prompte del 7 de setembre

dijous 18 juny 2015 13:07 h

STEPV va anunciar que si la Conselleria d’Educació en funcions mantenia la data d’inici de curs el 3 de setembre, iniciaria una campanya perquè els centres educatius mostraren el seu rebuig i proposaren modificar aquesta data.

Avui s’ha publicat en el DOCV el calendari escolar. La Conselleria en funcions insisteix en començar el curs en Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP el 3 de setembre.
STEPV facilita un model perquè els centres educatius registren en Conselleria el seu rebuig i demanen al nou govern la seua modificació immediata en prendre possessió del govern.
Enllacem ací el model (que és perfectament adaptable i modificable)
Demanem als centres que si presenten l’escrit ens facen arribar còpies al sindicat per mail (.(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)), per FAX (96 392 43 34) o per correu postal (C/Juan de Mena, 18, 46008, València)
Gràcies

Etiquetat com a

calendari escolar

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR